Elektro Mechanisch Onderhoud

Beckmann Groep uit Enschede heeft jarenlange ervaring met revisie en wikkelen van kwalitatief hoogwaardige elektromotoren. We hebben meerdere decennia allerlei soorten motoren gewikkeld en gereviseerd. Of het nu gaat om het oplossen van een terugkerend probleem of een volledig revisie van een motor, we zijn uw deskundige servicepartner en leveren service en producten van de hoogst mogelijke kwaliteit:

  • Complete in-house werkplaats en machines
  • Dynamisch en statisch balanceren
  • Elektrisch testen en diagnosticeren

De meeste motoren zijn het waard om gerepareerd te worden, maar soms, vooral bij kleine motoren, is vervanging de goedkoopste optie. We hebben veel hoogwaardige elektromotoren op voorraad. We kunnen ook allerlei soorten gelijkwaardige motoren aanbieden en hebben een haal-en-breng service.

Aandrijfcomponenten

Al jarenlang leveren zijn wij leverancier van aandrijfcomponenten voor industriële toepassingen. Door jarenlange ervaring adviseren en leveren wij componenten zoals draaistroommotoren, servomotoren, tandwielkasten, frequentie- en servoregelaars en koppelingen.

Trillingsmeting

Trillingsmetingen geven u inzicht in de werking en staat van roterende onderdelen en machines. Wij voeren deze metingen uit op onderdelen in onze werkplaats en bij u ter plaatse in een werkende installatie. De trillingsmetingen geven een beeld van de huidige status waarin uw machine verkeerd en en kunnen een indicatie geven over toekomstige veranderingen en eventuele te verwachten storingen.

Balanceren

Beckmann is gespecialiseerd in het balanceren van elektrische aandrijvingen zoals ankers, assen, rotoren en schijven en waaiers. Wij voeren deze werkzaamheden uit in onze werkplaats en kunnen uw onderdelen ter plaatse demonteren en later na het balanceren weer monteren.

Uitlijnen

Beckmann beschikt over uitlijnapparatuur van hoge kwaliteit. Hiermee kunnen wij uw pomp en in-line aandrijfcomponenten op locatie uitlijnen.

Vlamspuiten

Vlamspuiten, ook wel genoemd metaalspuiten, is een methode waarmee revisie van beschadigde of versleten onderdelen mogelijk is. Door het plaatselijk opbrengen van metaallaag kan het onderdeel functioneel verbeterd worden. Structuurverandering en vervorming van de onderdelen is bij vlamspuiten niet of nauwelijks aanwezig. Hierdoor kunnen processen plaatselijk en met precisie worden uitgevoerd.