Industriële Automatisering

Onze afdeling engineering ontwerpt volledige of delen van elektrotechnische en besturingsinstallaties voor industriële opdrachtgevers in verschillende branches. Als partner voor machinebouwers ontwerpen wij nieuwe besturingen, voor industriële (productie)bedrijven adviseren wij en ontwerpen wij aanpassingen, uitbreidingen en optimalisaties. Voor de hardware- en software-engineering maken wij gebruik van moderne ontwerptools, waaronder Eplan P8 en diverse PLC- en HMI-software.

Panelenbouw

In onze panelenbouwafdeling in Enschede vervaardigen wij besturingspanelen, pneumatiekpanelen en MCC’s. Deze panelen worden vervaardigd volgens klantspecificaties en voldoen aan de huidige normen en worden getest en opgeleverd conform deze normen.

Montage

Het monteren van kabeltracé’s, het leggen van bekabeling en het aansluiten van deze bekabeling wordt verzorgd door onze montage-afdeling. De monteurs zijn gespecialiseerd in industriële technieken en werken zelfstandig met kennis van kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Engineering

Onze afdeling engineering ontwerpt volledige of delen van elektrotechnische en besturingsinstallaties voor industriële opdrachtgevers in verschillende branches. Als partner voor machinebouwers ontwerpen wij nieuwe besturingen, voor industriële (productie)bedrijven adviseren wij en ontwerpen wij aanpassingen, uitbreidingen en optimalisaties.