Over ons

Van harte welkom bij de Beckmann Groep, uw partner voor elektrotechniek en industriële automatisering. Dankzij ons 100-jarig bestaan kunnen we putten uit meer dan een eeuw aan expertise in de industriële sector. Bij alles wat we doen, staat service verlenen centraal. Uw succes is onze hoogste prioriteit.

Twee bedrijven, één missie

Onze groep bestaat uit twee bedrijven die elkaar complementeren. Enerzijds zijn wij gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties en industriële automatisering. Anderzijds zijn wij experts in het onderhoud van motoren en aandrijvingen, waarbij we preventief en voorspelbaar onderhoud bieden om te zorgen dat uw bedrijf altijd operationeel blijft.

Het complete elektromechanisch dienstenpakket

Wat Beckmann Groep uniek maakt, is dat wij beide diensten samen kunnen aanbieden, waardoor we in staat zijn om een compleet elektromechanisch pakket te leveren. Onze missie is om onze klanten te helpen hun elektrotechnische installaties veilig en betrouwbaar te houden en hen te ondersteunen als partner in het gehele proces, van initiatie tot en met de uitvoering.

Maatwerkoplossingen voor uw bedrijf

Als Beckmann Groep zijn wij trots op ons vermogen om maatwerkoplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar installatie- en onderhoudsdiensten of industriële automatisering, wij zijn er om u te helpen. Met ons als uw persoonlijke ‘huisinstallateur’ kunt u vertrouwen op onze expertise en ervaring om met u mee te denken, te adviseren en uw bedrijf draaiende te houden geheel volgens de laatste technieken, wetten en regels.

Klaar om de professionaliteit
van Beckmann te ervaren?

Reparatie aanvragen